hi
AVIS DE COOKIES

Aquest web utilitza galetes pròpies necessaries per otimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències.
També pot utilitzar algunes cookies de tercers amb finalitats publicitàries(mostrar anuncis i contingut relacionat amb les vostres preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hábits de navegació, com per exemple,el teu tipus de dispositiu) i analítiques(medició de l'actividad en el lloc web, com el nombre de visites en el lloc web o las pàginas web más visitades).


 
L'empresa - Mobles Casas
Mobles Casas va ser fundada l'any 1980 per el Joan Casas i la Mª Àngels Saumell. Durant trenta anys la professionalitat, el servei al client i oferir la màxima qualitat al millor preu han sigut els principals objectius de les dues generacions de la família que ens hem dedicat al món del moble.

Actualment ens podeu trobar al carrer Francesc Macià nº88, on trobareu una amplia exposició del moble més representatiu del moment actual. Dissenys moderns i les principals i millors marques del mercat tenen cabuda en els més de 1000 m2 de l'establiment. Tenim gènere de tot tipus: econòmic, mitjà i de qualitat, sempre amb una relació qualitat-preu immillorable.

En la secció de matalasseria us oferim una extensa gamma d'articles de descans seleccionats a partir de les millors marques. També disposem d'ajudes tècniques per facilitar el desenvolupament de les activitats de vida diària de les persones grans o amb alguna discapacitat.
 
MOBLES CASAS
Francesc Macià, 88
08640 - OLESA DE MONTSERRAT (BARCELONA) 
937786079
n° visites: 135149